Nya smslån
1. nya smslån hos Flexkontot  Flexkontot   Läs mer
2. nya sms lån hos Brixo  Brixo   Läs mer
3. nya snabblån hos Fixza  Fixza   Läs mer
4. nya mikrolån hos GoodCash  GoodCash   Läs mer
5. nya sms-lån hos Saldo  Saldo   Läs mer
Ålder
Markera ålder om du är under 21

Lånesumma
Välj hur mycket du vill låna

Betalningsanmärkning
Markera om du har betalningsanmärkning

Lär dig allt om Smslån

Vad menas med Smslån?
Smslån har blivit ett av de mest kända begreppen i Sverige när det handlar om lån. Hatat av många och älskat av många. Smslånet förknippas ofta med lån som ... läs mer


Att tänka på när du ska ta ett smslån
Skillnaden mellan ett smslån och en vanligt traditionellt lån är inte särskilt stora. Du lånar en bestämd summa pengar till en viss kostnad, för att så småningom betala tillbaka hela summan plus ränt... läs mer

Billån

Billån

Många av oss köper någon gång i livet en bil. Detta kan innebära en stor kostnad, särskilt om vi väljer att köpa en helt ny bil. Det kan då vara nödvändigt att låna pengar till bilen för att ha råd. Så vad är ett billån och vilka villkor gäller för att bli beviljad ett lån till en bil.

Ett billån är i princip detsamma som ett lån utan säkerhet eller ett privatlån. Några vanliga regler för att få låna pengar till en bil är att man ska vara mellan 20-70 år fyllda och ha fast inkomst som ligger ovanför gränsvärdet för billån, brukar vara ca 150 000 kronor. Det underlättar också om man inte har någon betalningsanmärkning. Vissa låneaktörer vill heller inte låna ut pengar till köp av en bil som är äldre än sju år eller som är direktimporterad, troligen för att värdet på bilen sjunker allt för snabbt.

Att ansöka om billån är enkelt. När man valt vart man vill låna pengar till en bil, kan man fylla i sin ansökan direkt på nätet eller ansöka via telefon. När man lämnat sina uppgifter görs en kreditprövning för att kontrollera att du klarar av att sköta din återbetalning.