Nya smslån
1. nya smslån hos Flexkontot  Flexkontot   Läs mer
2. nya sms lån hos Brixo  Brixo   Läs mer
3. nya snabblån hos Fixza  Fixza   Läs mer
4. nya mikrolån hos GoodCash  GoodCash   Läs mer
5. nya sms-lån hos Saldo  Saldo   Läs mer
Ålder
Markera ålder om du är under 21

Lånesumma
Välj hur mycket du vill låna

Betalningsanmärkning
Markera om du har betalningsanmärkning

Lär dig allt om Smslån

Vad menas med Smslån?
Smslån har blivit ett av de mest kända begreppen i Sverige när det handlar om lån. Hatat av många och älskat av många. Smslånet förknippas ofta med lån som ... läs mer


Att tänka på när du ska ta ett smslån
Skillnaden mellan ett smslån och en vanligt traditionellt lån är inte särskilt stora. Du lånar en bestämd summa pengar till en viss kostnad, för att så småningom betala tillbaka hela summan plus ränt... läs mer

Budget

Budget

Begreppet budget har väl de allra flesta hört talas om i olika ekonomiska sammanhang. Både när det gäller privatpersoner och företag, men vad menas egentligen med en budget och kan man ha någon nytta av det?

Med budget menar man att man skriver ner alla sina inkomster och utgifter. På så sätt kan man få en enkel överblick och jämföra de båda posterna för att få en helhetsbild över vad som fungerar bra och dåligt i sin eller företagets ekonomi.

Med hjälp av denna budget kan man sedan styra sina inkomster och utgifter på ett kontrollerat sätt. Minska på onödiga utgifter eller kanske försöka öka sina inkomster. Allt för ofta beror det på brister i sin ekonomiska planering när man hamnar hos kronofogden eller får betalningsanmärkningar.

Behöver man hjälp med sin budget så finns det företag som kan hjälpa en med detta, antingen kan man göra allt på nätet eller gå till en rådgivare på t.ex. banken. Man kan också titta efter bra budgetprogram eller budgetverktyg som man kan ladda hem och installera på sin dator.