Nya smslån
1. nya smslån hos Flexkontot  Flexkontot   Läs mer
2. nya sms lån hos Brixo  Brixo   Läs mer
3. nya snabblån hos Fixza  Fixza   Läs mer
4. nya mikrolån hos GoodCash  GoodCash   Läs mer
5. nya sms-lån hos Saldo  Saldo   Läs mer
Ålder
Markera ålder om du är under 21

Lånesumma
Välj hur mycket du vill låna

Betalningsanmärkning
Markera om du har betalningsanmärkning

Lär dig allt om Smslån

Vad menas med Smslån?
Smslån har blivit ett av de mest kända begreppen i Sverige när det handlar om lån. Hatat av många och älskat av många. Smslånet förknippas ofta med lån som ... läs mer


Att tänka på när du ska ta ett smslån
Skillnaden mellan ett smslån och en vanligt traditionellt lån är inte särskilt stora. Du lånar en bestämd summa pengar till en viss kostnad, för att så småningom betala tillbaka hela summan plus ränt... läs mer

Datorlån

Datorlån

Ordet datorlån används kanske inte så ofta. Ordet kan ha två betydelser och dessa två förväxlas ofta och kan verka förvirrande men ibland används det som samlingsnamn för lån som går att ansöka om via sin egen dator. Andra begrepp för detta lån är internetlån, onlinelån, weblån eller nätlån.

Ett datorlån kan vara olika typer av lån. Faktum är att dom flesta lån idag kan man ansöka om via sin dator direkt på nätet. Vare sig du vill ta en liten smskredit, eller ett större lån som blancolån eller bolån så går det att göra online via sin dator. Eftersom du ansöker om ett lån via internet går det att jämföra mellan många olika lån. Detta gör det enklare att hitta en långivare med fördelaktiga villkor som passar din ekonomi.

En annan betydelse för ordet datorlån är ett lån som man tar för att köpa en dator. Det är vanligt i svenskan att man kombinerar ordet lån med det man avser använda lånet till. Ta ord som t.ex billån, huslån, båtlån o.s.v. som är uppbyggda på samma sätt. Det är praktiskt för både långivare och låntagare att kalla lånet för vad man kan använda det till. Den vanligaste typen av lån som används till att köpa en dator är i grunden ett vanligt privatlån. Se alla privatlån.