Nya smslån
1. nya smslån hos Flexkontot  Flexkontot   Läs mer
2. nya sms lån hos Brixo  Brixo   Läs mer
3. nya snabblån hos Fixza  Fixza   Läs mer
4. nya mikrolån hos GoodCash  GoodCash   Läs mer
5. nya sms-lån hos Saldo  Saldo   Läs mer
Ålder
Markera ålder om du är under 21

Lånesumma
Välj hur mycket du vill låna

Betalningsanmärkning
Markera om du har betalningsanmärkning

Lär dig allt om Smslån

Vad menas med Smslån?
Smslån har blivit ett av de mest kända begreppen i Sverige när det handlar om lån. Hatat av många och älskat av många. Smslånet förknippas ofta med lån som ... läs mer


Att tänka på när du ska ta ett smslån
Skillnaden mellan ett smslån och en vanligt traditionellt lån är inte särskilt stora. Du lånar en bestämd summa pengar till en viss kostnad, för att så småningom betala tillbaka hela summan plus ränt... läs mer

Guldköpare

Guldköpare

Det har blivit allt enklare att sälja sitt guld som ligger hemma till ingen nytta. Tack vare nya tjänster och guldköpare på nätet som köper ditt gamla guld kan du få bra med extrapengar i fickan. Marknaden har tillkommit för att guldpriserna de senaste åren stigit rejält. Många inser värdet i sina gamla guldsmycken och guldföremål. Både företag och privatpersoner vill kamma hem en del av kakan. Här finns pengar att hämta.

Du kan lätt sälja sitt guld idag. Idag kan man till och med göra det på Internet och det är dessutom mycket enkelt. Tänk på att du måste vara över 18 år för att få sälja ditt guld. Alla som säljer och köper guld måste ha ett tillstånd från polisen. Alla guldköpare kräver personnummer av den som säljer sitt guld. Det gäller att försäkra sig om att guldet inte är stulet och att pengarna hamnar i rätta händer. Kolla in denna lista över guldköpare.

Så länge det ekonomiska läget i världen är instabilt, kommer guldpriserna hålla sig höga. Ju fler orosmoln som kommer över USA, desto högre blir guld priserna. Det gäller även så länge som oljan är hög i pris och inflationen hög. Investerare ser guldet som en stabil och säker placering om man jämför med räntebärande papper eller aktier. Dessutom är det allt fler i världen som har råd att köpa fina smycken. Efterfrågan är högre än tillgången, och ingen avmattning kan synas i sikte på efterfrågan ännu. Klicka på länken för att köpa smycken online.