Nya smslån
1. nya smslån hos Flexkontot  Flexkontot   Läs mer
2. nya sms lån hos Brixo  Brixo   Läs mer
3. nya snabblån hos Fixza  Fixza   Läs mer
4. nya mikrolån hos GoodCash  GoodCash   Läs mer
5. nya sms-lån hos Saldo  Saldo   Läs mer
Ålder
Markera ålder om du är under 21

Lånesumma
Välj hur mycket du vill låna

Betalningsanmärkning
Markera om du har betalningsanmärkning

Lär dig allt om Smslån

Vad menas med Smslån?
Smslån har blivit ett av de mest kända begreppen i Sverige när det handlar om lån. Hatat av många och älskat av många. Smslånet förknippas ofta med lån som ... läs mer


Att tänka på när du ska ta ett smslån
Skillnaden mellan ett smslån och en vanligt traditionellt lån är inte särskilt stora. Du lånar en bestämd summa pengar till en viss kostnad, för att så småningom betala tillbaka hela summan plus ränt... läs mer

Kredit

Kredit

Begreppet kredit innebär en överlåtelse av förfoganderätten till en penningsumma eller varor över en viss tid. Klassiska privatlån, smslån, kreditkort, köp på avbetalning och uppskov med betalning är några exempel på krediter.

Kredittagaren återbetalar vid pengakrediter kreditens nominella belopp, och vid varukrediter varornas värde i pengar eller motsvarande mängd varor. Oftast måste kredittagaren utöver det ursprungliga beloppet eller varornas värde betala ränta.

Att man kan bli beviljad kredit brukar betyda att man på grund av sin betalningsförmåga anses vara kreditvärdig, och på grund av detta kan få låna pengar. Uttrycket kreditvärdig kan också avse en affärsverksamhets anseende.