Nya smslån
1. nya smslån hos Flexkontot  Flexkontot   Läs mer
2. nya sms lån hos Brixo  Brixo   Läs mer
3. nya snabblån hos Fixza  Fixza   Läs mer
4. nya mikrolån hos GoodCash  GoodCash   Läs mer
5. nya sms-lån hos Saldo  Saldo   Läs mer
Ålder
Markera ålder om du är under 21

Lånesumma
Välj hur mycket du vill låna

Betalningsanmärkning
Markera om du har betalningsanmärkning

Lär dig allt om Smslån

Vad menas med Smslån?
Smslån har blivit ett av de mest kända begreppen i Sverige när det handlar om lån. Hatat av många och älskat av många. Smslånet förknippas ofta med lån som ... läs mer


Att tänka på när du ska ta ett smslån
Skillnaden mellan ett smslån och en vanligt traditionellt lån är inte särskilt stora. Du lånar en bestämd summa pengar till en viss kostnad, för att så småningom betala tillbaka hela summan plus ränt... läs mer

Kreditkort

Kreditkort

Kreditkort är en variant av kontokort där den stora skillnaden är att kreditkortet går att använda även om man inte har några pengar på sitt konto, kontokortet är förenat med en kredit hos den bank som ger ut kortet. Krediten kan betalas av antingen hela beloppet direkt, eller i avbetalningar.

Kreditkort är för det mesta ett fysiskt kort som är gjort av plats och med en magnetremsa och/eller ett chip. Det finns dock kreditkort som inte har några fysiska plastbrickor, utan består av en kredit och ett kortnummer som används vid ett köp.

Några exempel på kreditkort som finns idag är MasterCard, VISA, Diners Club, American Express, Easycard m.fl. Utgivning av kortkredit görs av finansiella institutioner och banker. Kolla in vår lista med kreditkort.