Nya smslån
1. nya smslån hos Flexkontot  Flexkontot   Läs mer
2. nya sms lån hos Brixo  Brixo   Läs mer
3. nya snabblån hos Fixza  Fixza   Läs mer
4. nya mikrolån hos GoodCash  GoodCash   Läs mer
5. nya sms-lån hos Saldo  Saldo   Läs mer
Ålder
Markera ålder om du är under 21

Lånesumma
Välj hur mycket du vill låna

Betalningsanmärkning
Markera om du har betalningsanmärkning

Lär dig allt om Smslån

Vad menas med Smslån?
Smslån har blivit ett av de mest kända begreppen i Sverige när det handlar om lån. Hatat av många och älskat av många. Smslånet förknippas ofta med lån som ... läs mer


Att tänka på när du ska ta ett smslån
Skillnaden mellan ett smslån och en vanligt traditionellt lån är inte särskilt stora. Du lånar en bestämd summa pengar till en viss kostnad, för att så småningom betala tillbaka hela summan plus ränt... läs mer

Lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet är ett av de mesta använda lånetyperna idag. Detta lån kan för det mesta användas till i princip vilken konsumtion som helst. Vanligt är att man använder ett lån utan säkerhet när man t.ex. ska låna pengar till en bil.

Numera finns det flera typer av lån som inte kräver någon säkerhet. Privatlån är ett av de vanligaste, men även smslån går under denna kategori.

Vilka belopp kan man låna?

Ett lån utan säkerhet kan variera i belopp. Allt ifrån ett litet smslån på 3000 kronor till ett stort privatlån på 400 000 kronor. Summor större än detta kan vara svårt att få låna eftersom bankerna inte har någon säkerhet.

Hur väljer man lån utan säkerhet?

Vilket lån man ska välja beror på vilken månadskostnad man har råd med och hur mycket man behöver låna. Ska man låna en liten summa snabbt, och kan betala tillbaka snabbt så kan det passa med ett smslån. Se alla smslån här. Vill man hålla ner månadskostnaden passar något av dessa privatlån bättre.