Nya smslån
1. nya smslån hos Flexkontot  Flexkontot   Läs mer
2. nya sms lån hos Brixo  Brixo   Läs mer
3. nya snabblån hos Fixza  Fixza   Läs mer
4. nya mikrolån hos GoodCash  GoodCash   Läs mer
5. nya sms-lån hos Saldo  Saldo   Läs mer
Ålder
Markera ålder om du är under 21

Lånesumma
Välj hur mycket du vill låna

Betalningsanmärkning
Markera om du har betalningsanmärkning

Lär dig allt om Smslån

Vad menas med Smslån?
Smslån har blivit ett av de mest kända begreppen i Sverige när det handlar om lån. Hatat av många och älskat av många. Smslånet förknippas ofta med lån som ... läs mer


Att tänka på när du ska ta ett smslån
Skillnaden mellan ett smslån och en vanligt traditionellt lån är inte särskilt stora. Du lånar en bestämd summa pengar till en viss kostnad, för att så småningom betala tillbaka hela summan plus ränt... läs mer

Smskredit

Smskredit

Begreppet smskredit är ett ganska vanligt begrett och lånet är mycket populärt. Smålånet kallas mer vanligt för smslån. Smskredit betyder oftast att låntagaren snabbt kan låna en liten summa pengar, vanligast genom att skicka ett sms via mobiltelefonen eller fylla i en ansökan om kredit direkt online.

Egenskaper för smskredit

Precis som man kan höra på namnet så kännetecknas smskrediten av att det är ett lån som går att ansöka om via sms, men idag är det lika vanligt att man ansöker direkt online. Lånens storlek är vanligast mellan 1 000 kronor och upp till 10 000 kronor, men det förekommer smskredit upp till 20 000 kronor. Återbetalningstiden för en smskredit är för det mesta max 30 dagar men det förekommer att man kan få både 60 och 90 dagar på sig att betala tillbaka smskrediten, åtminstone när lånesumman är större än 5000 kronor. Det finns i dag ett stort antal aktörer som erbjuder dessa lån. Klicka här för att se alla smskrediter.

Villkor för smskredit

För att bli beviljad en smskredit behöver man uppfylla en del krav. Dessa krav varierar från aktör till aktör men generellt sett så gäller att man ska ha fyllt minst 18 år, vissa har 20 år som lägsta ålder. Samt att man inte får ha några betalningsanmärkningar. Det finns dock en del smskreditgivare som erbjuder smskredit trots att man har betalningsanmärkningar.

Kostnader för smskredit

En smskredit har generellt en hög kostnad om man jämför till det belopp man lånar. Även om detta har blivit allt bättre med ökad konkurrens och högre krav på smskreditbolagen. I dag kan man t.om. hitta långivare som erbjuder räntefri smskredit eller att man kan få låna första lånet gratis. Det finns också gott om sajter som jämför smskredit så att man enkelt kan hitta prisvärda och billiga smskrediter.