Nya smslån
1. nya smslån hos Flexkontot  Flexkontot   Läs mer
2. nya sms lån hos Brixo  Brixo   Läs mer
3. nya snabblån hos Fixza  Fixza   Läs mer
4. nya mikrolån hos GoodCash  GoodCash   Läs mer
5. nya sms-lån hos Saldo  Saldo   Läs mer
Ålder
Markera ålder om du är under 21

Lånesumma
Välj hur mycket du vill låna

Betalningsanmärkning
Markera om du har betalningsanmärkning

Lär dig allt om Smslån

Vad menas med Smslån?
Smslån har blivit ett av de mest kända begreppen i Sverige när det handlar om lån. Hatat av många och älskat av många. Smslånet förknippas ofta med lån som ... läs mer


Att tänka på när du ska ta ett smslån
Skillnaden mellan ett smslån och en vanligt traditionellt lån är inte särskilt stora. Du lånar en bestämd summa pengar till en viss kostnad, för att så småningom betala tillbaka hela summan plus ränt... läs mer

Snabbkredit

Snabbkredit

Snabbkredit är mer känt under begrepp som snabblån eller smskredit. Snabbkrediter betyder oftast att låntagaren snabbt kan låna en mindre summa pengar, vanligast med att fylla i en ansökan om lån direkt på internet men ofta även med ett mobiltelefonabonnemang genom att skicka ett sms med ansökan om en snabb kredit till snabbkreditföretaget. Man använder oftast beteckningen "smslån" eller "smskredit" även i de fall då kreditföretagets webbplats snarare än ett SMS utnyttjas.

Egenskaper för snabbkredit

Precis som man kan höra på namnet så kännetecknas snabbkrediten av att det går snabbt för låntagaren, både att ansöka om och få det lånade beloppet, samt att kredittiden är kort. Storleken på denna typ av lån är vanligast mellan 1000 kronor och upp till 10 000 kronor, i enstaka fall något mer. Återbetalningstiden är för det mesta max 30 dagar men det förekommer att man kan få både 60 och 90 dagar på sig att betala tillbaka snabbkrediten, åtminstone när lånesumman överstiger 5000 kronor. Det finns i dag ett stort antal aktörer som erbjuder snabba krediter. Klicka här för att se alla snabbkrediter.

Villkor för snabbkredit

För att bli beviljad snabbkredit behöver man uppfylla vissa krav. Dessa krav varierar från aktör till aktör men generellt sett så gäller att man ska ha fyllt minst 18 år, vissa har 20 år som krav. Samt att man inte får ha några betalningsanmärkningar. Det finns dock en del kreditgivare som erbjuder snabbkredit trots att man har betalningsanmärkningar.

Kostnader för snabbkredit

Snabbkredit anses generellt ha en hög kostnad om man jämför till det belopp man lånar. Fast detta har blivit bättre. I dag hittar man många aktörer som erbjuder första krediten gratis eller första lånet räntefritt.